Küpsetasin 16 cm läbimõõduga lahtikäivas vormis pool kräsupea põhjast.
Vaja läheb:
Põhjaks
1 muna
1 banaan
1.5 dl toortatrajahu
0.5 tl soodat
100 g hapukoort
Vahele
hapukoor
marjapüree (mul olid arooniad, pohlad, mustikad, mustsõstrad)
agaavisiirupit või muud magustajat
Põhja jaoks surusin banaani kahvliga lödiks ja segasin kõik ained omavahel kokku. Valasin küpsetuspaberiga kaetud lahtikäivasse vormi ja suskasin 20 minutiks 175 kraadiga ahju.
Kui põhi oli jahtunud, lõikasin selle kolmeks. Pealmise andsin pesamunale järada. Alumise panin tagasi vormi ja küljed külge, kallasin pool hapukooresegust, panin keskmise kihi peale ja kallasin peale ülejäänud segu. Kook istus ehk paar tundi külmas ja saimegi õhtusöögile magustoidu ka.
Comments
Post a Comment