Maitsest ei ütleks, et nad nii munavalgesed on. Eriti mõnusad ja kohevad on need loomulikult soojalt ja ära nad söödi ka kõik. Just selline hea ja lihtne retsept see ongi, kui juhtud ühel argiõhtul tegema brüleekreemi, siis saad järgmisel teha muffineid ja ma usun, et keegi ei pahanda.
Vaja läheb:
4 munavalget
125 g pruuni rafineerimata roosuhkrut
50 g võid
1.5 dl toortatrajahu
mustikaid-kirsse
Munavalged vahustasin tugevaks vahuks ja siis vahustasin jaokaupa lisades hulka suhkru. Seejärjel segasin (pigem tõstsin segi) juurde jahu ja sulatatud või ning kõige lõpus segasin juurde külmutatud mustikad. Kuna muffinipanni mul pole, siis panin kahekordsed muffinipaberid ahjuplaadile ja tõstsin igasse kuskil supilusikatäie. Kahekordsed selleks, et need paremini vormi hoiaksid. Marju tundus esiti vähe olevat ja nii pikkisin ma kõikidesse ka ühe külmunud kirsi sisse. Kogu kupatus läks 175 kraadisesse ahju 25eks minutiks. Küpsetasin täiesti keskel kuniks tikk tundus puhtaks jäävat.
*algne retsept Sille toidublogist
Comments
Post a Comment