Vaja läheb:
200g tumedat shokolaadi
200g võid
4 muna
2 dl pruuni suhkrut
umbes 1dl kakaod
100g mandlijahu
100g kookosjahu
Sulatasin shokolaadi ja või koos vesivannil. Samal ajal vahustasin munad koos suhkruga. Kui või-shokolaadisegu oli natukene jahtunud, siis kallasin selle munasegule juurde ning lisasin mandli- ja kookosejahud ning kakao. Segasin kõik kokku, plätserdasin küpsetuspaberiga kaetud lasangevormi ära (ahjuplaadi jaoks oleks vaja kahekordset kogust) ja panin 160 kraadiga 50neks minutiks ahju. Voila. Mu poolest võis süüa ka kuumalt. Kui vähem jahu panna, siis peaks ilmselt jahtumist ootama.
Kuna tuli natukene kuiv, siis lisasin värskelt korjatud mustikaid ja metsmaasikaid ning vahukoort. Väike kohvikõrvane amps, rohkem polegi vaja.
Comments
Post a Comment